Ærverdig boklansering i Olavs hall

Jubileumsboka «1000 takk – En bok om 1000-årsjubileet i Sarpsborg» ble lansert på Borgarsyssel Museum på fredag den trettende.

Lanseringen fant sted i passende og ærverdige lokaler, nemlig Olavs hall på Borgarsyssel Museum, som stod klart til 29. juli 2016 og er en av de varige og synlige resultatene av byjubileet i Sarpsborg.

På tross av datoen for seansen, ble lanseringen av jubileumsboka «1000 takk – En bok om 1000-årsjubileet i Sarpsborg» en vellykket seanse. En glad og rørt ordfører talte til forsamlingen, i tillegg til kommunesjef Sigmund Vister. Forfatter av boka og jubileumssjef Svein A. Halvorsen presenterte så arbeidet han har gjort med å samle presentere et viktig år i Sarpsborgs historie mellom to permer. Resultatet har blitt en praktbok spekket med bilder. Kanskje du kjenner noen som kunne tenke seg denne under juletreet i år?

Boka kan kjøpes på Borgarsyssel Museum, hos alle bokhandlere i Sarpsborg, på servicetorget i rådhuset, hos isarpsborg, Inspiria og Soli Brug og koster kr. 400,-.

En fornøyd ordfører taler til forsamlingen. Foto: Christine Haugsten Ellefsen

Kortreiste forfriskninger fra Dyre Gård. Foto: Christine Haugsten Ellefsen

Forfatter Svein Halvorsen signerer. Foto: Christine Haugsten Ellefsen

Forsamlingen under Olavssøylen. Foto: Christine Haugsten Ellefsen