En egen herregård til ditt selskap? Det lar seg gjøre!

Leter du etter de perfekte omgivelser for ditt bryllup? Eller en unik setting for å markere en spesiell dag?

Det er fortsatt ledige helger for utleie på Elingaard Herregård neste sesong, vår, sommer eller høst, så ta gjerne kontakt for å finne ut om akkurat din ønskehelg er ledig!

Nå skal den ærverdige herregården også males, og vil derfor skinne ekstra i ny drakt for neste sesong!

Elingaard herregård gir ditt selskap en ærverdig og personlig ramme, og en helt spesiell historisk atmosfære gjør dagen helt unik. Vi tilbyr også historiske omvisninger til dine gjester, og våre guider tar dere med gjennom hele herregården og hele dens spennende, interessant, og til tider litt småskumle historie!

Praktisk info Elingaard Herregård:

Fasiliteter:

Utleiedelen av Elingaard Herregård omfatter;
Kjøkken -stort velutstyrt kjøkken disponibelt for dere, og fullt service, alt av glass o.l tilgjengelig. Mat og evt catering ordner dere selv som dere vil.
Spisesal – tar max 50 gjester til middag
Salongen – til servering av velkomstdrink og  kaffe o.l
Hagestua – lys åpen stue med utgang til hagen, fin til gavebord og evt kaffeservering. Havestua er nylig totalrestaurert både utvendig og innvendig, og stod ferdig våren 2017.
Hagen – hagen er tilgjengelig, med utgang fra havestua.

Spisesalen på Elingaard dekket til fest. Foto Morten Obbink

Priser 2017:
Sommerperioden 1. april – 30. september: Det koster 16 000 kr  å leie Elingaard en helg i denne perioden, da har dere herregården fra fredag kl. 11.00, og har frem til søndag kl 11.00 på å rydde. (Søndag kl. 13.00 utenom hovedsesong sommer).

Vinterperioden 1. oktober – 31. mars: Det koster 10 000 kr å leie Elingaard en helg i denne perioden, da har dere herregården fra fredag kl. 11.00, klokkeslett for overlevering søndag avtales med husmor.

Vi deler ikke opp helgene i forbindelse med utleie – leier kun ut for hele helger.
Det koster 4500 kr per dag å leie Elingaard ukedager (mandag til og med torsdag).

Dersom du ønsker en guidet omvisning til gjestene kan dette bestilles og koster 2000kr. Da tar en av våre guider dere med gjennom hele herregården, også museumsdelene, og tilbake i tiden, til herregårdens storhetstid på 16 – og 1700-tallet blant annet. Mye spennende historie på Elingaard!

Overnatting:

Det er overnattingsmuligheter på Elingaard, med sengeplasser til 9 personer i hovedhuset, og muligheter for opptil 9 sengeplasser til,  i Stabburet som er rett utenfor. NB: Stabburet er avstengt vinterstid.

Overnatting koster 600 kr pr pers pr natt på herregården, og 500 kr pr pers pr natt på Stabburet. Rabattert rompris kan tilbys ved fullt belegg. Elingaard har en nydelig bryllupssuite – denne koster 1500 kr å leie. Det fins vask på alle rom, og felles bad både på herregården og på Stabburet.

Havesuiten har egen veranda mot haven. Foto Morten Obbink

Annet:

I forb med selskap/arrangementer kan du også leie Storstua på Elingaard (som inngår i museumsdelen av herregården) for vielse eller evt bryllupsfotografering. Dette koster 2000 kr i tillegg til vanlig leie.

Se link til for fler bilder og mer info: http://arkiv2.ostfoldmuseene.no/utleieobjekt/elingaard-herregard-utleie-i-unike-omgivelser/

Ta gjerne kontakt for mer info:

Bookingansvarlig Christine Lande, tlf 47977795 og epost chrlan@arkiv2.ostfoldmuseene.no