Følg Barnas gård-bloggen i sommer!

Det er nå en uke siden vi flyttet inn i Barnas Gård med dyrene, og for en flott uke det har vært! Vi har blant annet hatt mange flotte barnehagebarn som tok turen innom på morgenen, og noen familier som trosset lysten til å dra på stranda og istedet ville hilse på sauene og kaninene. Noen regndager har vi også hatt, men det er ingen demper på gleden!

Dyrene som er med oss i år er søya Lambi, som var hos oss sommeren for fire år siden som et av lammene, og hennes to lam, kaninene Snipp og Trampe og Prinsessene, og ni høner. Prinsessene er nå med oss tilbake for tredje år på rad!

Lammene våres har visst funnet ut at hagearbeid, det er ganske kult. Så mens dyrepasser luker og fikser til sommeren, da er det jo viktig å hjelpe til. Selv om bidraget ikke alltid er like hjelpsomt, og det havner mer ugress på utsiden av bøtta enn på innsiden, så er omtanken der likevel. For brennesle, det smaker visst godt.

Men! Nå har det seg sånn at lammene våres ikke har noen navn enda. Kunne du tenke deg å hjelpe oss med det? Send inn navneforslag til Christine på Borgarsyssel. Det hvite lammet er ei jente, imens det svarte lammet er en gutt. Gratisbilletter til de som sender inn det beste forslaget!

Vi ser fram til en fin sommersesong, og håper vi ser deg i sommer!

 

Stor klem fra Dyrepasser Ida