Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Barnas Museumsstafett på Fredriksten museum

26. juli 2018 // 11:00 - 16:00

HALDEN HISTORISKE SAMLINGER, LØS HÅNDVERKERENS REBUS
Gå i soldatenes fotspor i museet på Fredriksten. Se om du kan løse håndverkernes rebus og finne skatten i toppen av tårnet! Nye oppgaver i år!

Barnas Museumsstafett har blitt en tradisjon og i sommer kan du arbeide deg gjennom Østfold. Skaff deg et Ømuspass og start rundreisen! Får du stempel i passet fra alle våre syv museer, kan du kalle deg en mester.

Du får selvsagt lønn for strevet! Østfoldmuseene har spennende og lærerike arbeidsoppgaver for barna i skolens sommerferie. Vi kan by på både aktivitetsløyper og håndverksaktiviteter.

Når du har besøkt tre museer og fått tre stempler i passet får du lønn for strevet – en skinnpung med en historisk mynt! Flere mynter venter når du besøker de neste museene. På det sjuende museet får du en flott fjøl.

Etter å ha vært på seks museer er du med i trekningen av en splitter ny sykkel + utstyr! Vinneren får et sykkelgavekort til en verdi av 5.000 kr av oss.

Du finner Ømuspass på alle våre museer, på bibliotekene, turistkontorene, på ServiceTorget i din kommune og en rekke hoteller i fylket.

 

Detaljer

26. juli 2018
11:00 - 16:00
Halden Historiske Samlinger
Visit Event Website

Arena:

Fredriksten Festning

Generalveien
Halden, 1776 Norge

+ Google Map

Arrangør

Halden historiske Samlinger
69115650