Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Jul på Rød – åpent julehus og teater

1. desember 2018 // 11:00 - 15:00

Den første helgen i desember har vi gleden av å invitere til julepyntet hus på Rød herregård i Halden. Da kan gjestene våre bevege seg fritt i huset og nyte de vakre rommene med julepynt fra «den gang da». I spisestuen er Borghild Ankers juletre pyntet etter hennes egne notater og slik familien husker det, med blant annet epler og fugler. Mens vi i våre dager pynter huset med nisser og lys, var det mer frukt og blomster som ble brukt den gangen. Men julestemning ble det i rikt monn, og i stuene på Rød herregård kan du la denne stemningen synke inn.

Begge dager er det «Juleselskap på Rød» med Carsten Tank og fru Cathrine som vertskap og prins Carl Johan som gjest. En nokså egenrådig husjomfru møter vi også.  Det er tredje og siste gang vi inviterer til juleselskap hos familien Tank, så om du ikke har sett forestillingen før, må du benytte sjansen nå.

Program:
Kl. 11-15:  Åpent julehus på herregården. (Billetter kjøpes ved inngangen. Voksne 100kr, barn 50kr)
Kl. 11-14:  Juleverksted. Her kan du trille ditt eget lille julelys.
Kl. 15-15.45: Teaterforestilling: Juleselskap hos familien Tank. (Forhåndssalg utsolgt. Gjenstående billetter selges i døren. Åpent julehus er inkludert i teaterbilletten.)

OBS! Vi gjør oppmerksom på at Åpent julehus stenger nøyaktig kl 15.00 begge dager.