Østfoldmuseenes direktør Gunn Mona Ekornes og årets vinner av Barnas Museumsstafett Peder Møklegaard (Foto Kjartan Abel Nilsen Østfoldmuseene)
Østfoldmuseenes direktør Gunn Mona Ekornes og årets vinner av Barnas Museumsstafett Peder Møklegaard (Foto Kjartan Abel Nilsen, Østfoldmuseene)

Her er årets vinner av Barnas Museumsstafett!

I går ettermiddag hadde vi besøk av en glad Barnas Museumsstafett vinner, nemlig  Peder Møklegaard og hans foreldre på Borgarsyssel Museum. Han bor til vanlig i Fredrikstad men igår tok han turen til oss i Sarpsborg for å motta bonuspremien i årets stafett – nemlig en Apple Ipad Mini!

Vår direktør Gunn Mona hadde gleden av å møte vinneren, overrekke premien + diplom, og hun fikk samtidig stilt han noen spørsmål om årets stafett.