Sommeren er endelig her, og Barnas gård er åpen!

Hei alle sammen!

Da var det endelig sommer igjen og  dyrene fra Kalnes videregående skole er endelig på plass i Barnas gård igjen. Dyrene skal være her hver dag gjennom hele sommeren, inntil skolen starter opp igjen. Her kan man komme inn og hilse på dyrene, og man kan komme og gå så mange ganger man ønsker i løpet av åpningstiden!

De nydelige dyrene består en en flott gjeng! Her kan du hilse på Lambi som en moren til to nydelige lam. I år fikk hun en svart gutt som heter Socrates og en hvit jente som heter Venus. De er fortsatt litt skvetne av seg, men fortsatt veldig nysgjerrige og kosete som lam flest.
Gården er også fylt med åtte høner i ulike størrelser og farger. To av hønene er svært rolige, og de er også villige til å bli løftet opp av besøkende. Dette er veldig stas for alle barn, foreldre også.
Til slutt har vi kaninene, og de er vel de dyrene som får mest oppmerksomhet i barnas gård. Her har vi seks lodne kaniner. I et bur står vår nydelige Arthur, han er en dverg vedder og en svært rolig kar. I neste buret har vi to grå løvehodekaniner, de heter Merlin og Mushu. Dette er to nysgjerrige jenter. I det tredje buret har vi prinsessene som har vært på gården de siste tre årene. De er blanding med trønderkanin. De er tre spretne damer som alltid er klare for besøk i gården!

Dyrene i barnas gård her her hele sommerferien og har sin sommerferie her.
Vi som er dyrepassere håper at vi sees i løpet av ferien – og vi kan garantere dere en flott opplevelse!