Ømus på besøk på Kystmuseet Hvaler
Ømus sjekker ut "ærbe" på Kystmuseet Hvaler.

Barnas Museumsstafett 2016 – vinner!

I sommer startet vi opp med Barnas Museumsstafett igjen etter ett års pause. Stafetten har pågått under skolens sommerferie, og har i år vært lagt opp til å være en spennende tidsreise gjennom Østfold – helt fra middelalderen og frem til idag.

Ved å besøke et av våre museer (eller bibliotek, hoteller, turistkontor) har man kunnet få et stafettpass og legge ut på reisen. På hvert museumsbesøk får man et stempel i passet og ved 3: museumsbesøk vanket det en liten premie (en pose klinkekuler). Ved det 6: museumsbesøket kunne man vinne et puslespill eller bildelotto.  Den som besøkte alle 8 av våre museer i løpet av sommeren, kunne være med i trekningen av en bonuspremie som var en Apple ipad Mini.

Årets stafettvinner er kåret
Av de barna som besøkte alle våre 8 museer og sendte inn navn og kontaktopplysinger og dermed var med i trekningen, så trakk vi ut Thomas Næss som vinner av stafetten! Thomas er 8 år og fra Trøgstad – og har gjort en fantastisk innsats ved å gjøre denne tidsreisen i sommer. Vi gratulerer så mye!

Thomas Næss (8 år) ble vinner av årets Barnas Museumsstafett. Han kom til oss i administrasjonen i Østfoldmuseene idag, og fikk overrakt sin premie (iPad). Han fikk selvsagt også en diplom, og han og hans familie fikk hvert sitt Museumskort (gratis adgang på våre museer i 1 år). Etterpå fikk de en omvisning i Olavs hall for da de besøkte Borgarsyssel Museum i sommer under museumsstafetten, var ikke det nye formidlingsbygget ferdigstilt. Vi gratulerer Thomas!