Mange besøkende og glade aktører på Anno Isegran. Alexander Hermansen som Tordenskjold og Fredrikstad museums prosjektleder for Anno-dagene Christine Lande. Foto: Maya Nilsen

Besøksrekord på ANNO-Isegran!

Etter at fintellingen av antall besøkende og solgte billetter er gjort viser det seg at hele 2.280 besøkte ANNO landsbyen på Isegran sist lørdag. Lørdagen før var det totalt 620 besøkende. Mulig var det det vakre vinterværet utslagsgivende, vinterferien og/eller at det nærmer seg ANNO-finale på tv – gledelig var det høye besøkstallet uansett. Mao Anno-feberen i Fredrikstad fortsetter!

Besøkende i Anno-landsbyen telles på tre måter: – antall solgte billetter, – antall registrerte barn under 4 år som kommer gratis inn og alle inviterte uten billett som er frivillige og/eller inviterte gjester. Lørdagens rekord viser da 1.930 betalende, 250 barn under 4 år og 100 frivillige/gjester. Totalt beregnes dette til 2. 280 besøkende på Anno Isegran. Vi så også på lørdag at bortimot 100 personer besøkte landsbyen etter stengetid (kl 15), men disse er ikke medregnet i besøkstallet.