Lærling Jakob Ryen Amundsen og fagarbeider Alan Mamsi ved Bytårnet SFO er her godt i gang med brobyggingen. Alle foto: Trine Gjøsund
Lærling Jakob Ryen Amundsen og fagarbeider Alan Mamsi ved Bytårnet SFO er her godt i gang med brobyggingen. Alle foto: Trine Gjøsund

Brobygging i Moss

MANGE KREATIVE BROBYGGERE arbeidet trutt på museet i høstferien. Tusenvis av fargerike klosser lå klare til våre gjester som ble utfordret til å bygge broer. Mange gode ideer ble klekket ut og flere av våre voksne besøkende var like ivrige som de yngre.

På denne siden legger vi snart ut bilder av samtlige broer som ble bygget. Da får du se både solide broer for biltrafikk, klaffebroer for kanaler og kunstferdige lettere broer for turstier og parker. Noen er fargerike og lekne, mens andre er smekre og elegante.

KÅRING AV DE FLOTTESTE BROENE. Museet har satt sammen en jury som skal velge ut tre av de flotteste byggverkene som fortjener premier. Det er et stort materiale å gå gjennom så dere må derfor vente i spenning noen dager til før resultatet kunngjøres.

Ulrik (7), Kaspara (6), Nicolay (7) og pappa Henrik (34) reiste så å si ens ærend fra Halden for å besøke museet vårt. Foto: Trine Gjøsund

Ulrik (7), Kaspara (6), Nicolay (7) og pappa Henrik (34) reiste så å si ens ærend fra Halden for å besøke museet vårt. Da Henrik er byggtekniker av yrke la han ned en grundig innsats for å konkurrere om å bygge den flotteste broen. 

Her er Linde fra Jeløya i Moss snart ferdig med en elegant hvit bro for turgåere som liker å klatre.

Pappa Hassan Ali Nor Ahmed, Mobarak (6) og Nimco (11) brukte likegodt to hele dager ved LEGObordene. De ønsker så klart å bli en av vinnerne.