Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sesongåpning på Borgarsyssel!

Dyra fra Kalnes er på sommerjobb på Borgarsyssel også i år, til glede for store og små. Foto: Hege-Beate Lindemark
23. juni 2018 // 11:00 - 16:00

Vi sparker i gang sommersesongen lørdag 23. juni kl. 11.00, og du er hjertelig velkommen til Borgarsyssel museum for litt kulturelt påfyll eller en kaffetår til Fru Aarslands nystekte kanelboller! 

Fra og med lørdag 23. juni kan du i sommer på Borgarsyssel besøke Barnas gård og hilse på både kaniner, høner og sauer, du kan nyte utsikten fra tårnet som runger hele 32 meter over bakken, eller du kan drømme deg tilbake i tid og bli med på omvisning på museet! Kafeen og museumsbutikken holder som vanlig åpent, og våre verter vil ta deg godt i mot!

Det blir mye moro for ungene, og Barnas museumsstafett går også av stabelen denne lørdagen! Østfoldmuseene har spennende og lærerike arbeidsoppgaver for barna i skolens sommerferie. Vi kan by på både aktivitetsløyper og håndverksaktiviteter. i sommer kan du arbeide deg gjennom Østfold. Skaff deg et Ømuspass i kafeen og start rundreisen! Får du stempel i passet fra alle våre syv museer, kan du kalle deg en mester. Du får selvsagt lønn for strevet!

Når du har besøkt tre museer og fått tre stempler i passet får du lønn for strevet – en skinnpung med en historisk mynt! Flere mynter venter når du besøker de neste museene. På det sjuende museet får du en flott fjøl.

Bonuspremie 2018!

Etter å ha vært på seks museer er du med i trekningen av en splitter ny sykkel + utstyr! Vinneren får et sykkelgavekort til en verdi av 5.000 kr av oss.
Slik gjør du for å være med i trekningen av bonuspremien:
Ta kontakt med museumsverten på ditt sjette stafettbesøk og/eller på ett av våre museer innen 19. august. Vis ham/hun ditt pass og oppgi ditt navn og andre kontaktopplysninger. Trekning av heldige vinner skjer innen medio september 2018 og vinneren vil bli kontaktet direkte. Kunngjøringen vil også vises på våre nettsider.
Østfoldmuseene er behandlingsansvarlig for innsamlede data fra konkurransedeltagere. All informasjon om disse vil bli slettet hos oss så snart konkurransen er avsluttet og fullført.

 

Åpningstider på Borgarsyssel museum 23. juni – 19.august: Mandag – søndag fra kl. 11:00 – 16:00

 

Velkommen!