Ine og Una har arbeidsuke

Denne uken er Moss by- og industrimuseum og Borgarsyssel museum så heldige å ha to flinke og engasjerte jenter fra Hoppern skole på arbeidsuke.
De har fått i oppdrag å være kritiske journalister denne uken, ved både å skrive artikler, filme, ta bilder og anmelde våre opplegg og utstillinger.

Følg deres uke på minindustriby.blogg.no,
Snapchat/min.industriby
Det er derfor også instatakeover denne uken, så følg @ostfoldmuseene på Instagram

Hils på Ine og Una:

Hei!

Vi er Ine og Una og kommer til å oppdatere denne bloggen i tillegg til å legge ut bilder på Instagram og Snapchat! Gjerne følg oss gjennom arbeidsuka vår!

Vi tenkte å begynne med å fortelle litt om våre første inntrykk her på museet, opplevelsene våre og hvordan vi har hatt det! For vi må bare si det, det er utrolig koselig her! Det begynte med at vi kom til museet klokka 09.00 i dag tidlig og vi ble tatt i mot av Eileen. Eileen har ansvaret får oss og har gitt oss denne oppgaven. Oppgaven vår går ut på å lage denne bloggen og oppdatere den litt for hver dag. Bloggen blir en slags oppsummering av det vi har gjort igjennom denne arbeidsuka og da kan lærerne våre og du lese om det! I tillegg har vi ansvaret for Instagram og en Snapchat-bruker til Moss by- og industrimuseum.

I dag har vi gått og sett på utstillingene på museet, lært masse nytt og hatt det kjempegøy! Museet har mange interesante ting å se på, blandt annet favoritten som var støpe formen til en coca-cola flaske. Vi kommer til å legge noen bilder fra dagen vår under! Det har vært en spennende dag med mange nye opplevelser og etter hvert kommer vi også til å legge ut bilder på både instagram og snapchat

I morgen skal vi til Borgarsyssel museum i Sarpsborg og der skal vi skrive en anmeldelse av undervisningsopplegget deres Borgcraft. Så følg med i morgen!

Instagram: ostfoldmuseene

Snapchat: min.industriby