Siste utstillingsdag nærmer seg!

Gå ikke glipp av utstillingen Moss 1937-2017!

Den temporære utstillingen Moss 1937-2017 åpnet 8.juni i år, som en ære og påminnelse om Mosseutstillingen som tok plass for 80 år siden på Skarmyra.
Utstillingen har høstet gode tilbakemeldinger, og den har gitt et innblikk i minnene fra utstillingen, varene som ble stilt ut, utformingen av selve utstillingen, og ikke minst har den ført et blikk opp mot dagens industri.
Nå er det slik at delen som omtaler dagens industri og produkter i Moss skal tas ned etter 29.oktober for å gjøre plass til en ny utstilling om «Østfolds tapte lydbilder» som åpner 3.november.
29.oktober er derfor siste mulighet til å kunne ta et dypdykk ned i dagens Mosseindustri og se forskjellene og likhetene i produksjonsmåte, uttrykk og nyvinninger.

Vi vil samtidig takke alle bidragsytere til denne samtidsdelen, det gjelder Wärtzila, RPC Promens, Rockwool, Gullsmed Bøhm, Lantmännen Cerealia og Ringvoll bedriftshelsetjeneste. De har stilt opp og stilt ut sine varer og produkter, og vi vil derfor takke for et hyggelig og fruktbart samarbeid.