Museumsbussen. Foto Kathrine Sandstrøm.
Museumsbussen. Foto Kathrine Sandstrøm.

Ta museumsbussen til Kystmuseet på Hvaler i sommer

Er du på Skjærhalden uten bil i sommer? Eller synes du det er deilig å la bilen stå. Da er museumsbussen noe for deg. To onsdager i juli kjører museumsbussen fra Skjærhalden til Kystmuseet Hvaler. På museet kan du lære om livet på Hvaler i gamle dager, slappe av i den deilige hagen og la barna leke og være med på spennende aktiviteter. I museumsbutikken selges kaffe og eplekake som kan nytes mens barna løser oppgaver i forbindelse med Barnas museumsstafett.

Museumsbussen kjører onsdag 12. juli og onsdag 26. juli. Bussen kjører fra Kornmagasinet på Skjærhalden kl. 13 og er på museet ca. kl. 13.15. Her har dere 1,5 time til rådighet før bussen returnerer og er tilbake på Skjærhalden klokka 15. Billetter kjøpes om bord på bussen og koster kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for barn under 16 år. Billetten dekker både buss og inngang på museet.

Museumsbussen er et hyggelig tilbud fra Hvaler kommune. Kulturavdelingen stiller med buss og sjåfør og er klare til å frakte alle som ønsker en hyggelig og lærerik opplevelse.