Vinnerne av brobyggerkonkurransen

Vinnerne av brokonkurransen er nå kåret!

Høstferien på Moss by- og industrimuseum utartet seg på en spesiell måte. LEGO ble satt frem og dekket med på bordene, mens stolene inneholdt engasjerte både barn og voksne. Aktiviteten rundt bordet bestod av en bro-konkurranse i LEGO. Den som lagde den beste broen ville vinne et Museumskort som gir gratis adgang til alle Østfoldmuseenes avdelinger i et helt år (PS! Kortet er forresten en veldig god gaveidé til den historieinteresserte og kunnskapstørste).

Det ble lagt vekt på tanker, bestandighet, robusthet og ikke minst kreativitet og fantasi. Juryen fikk derfor store vansker med å bestemme seg, med så mange gode bidrag! Til slutt stod det mellom tre broer, et umulig valg. Det ble derfor bestemt at alle tre vinner måtte vinne. Og vinnerne ble Andreas, Otto & Ivar og Martin som alle viste stor fantasi, brukbarhet og gode ingeniørkunster i sine broversjoner.
Vi gratulerer så mye!!

Under ser du en bildekavalkade med alle de gode og inspirerende bro-bidragene vi fikk inn. (Alle foto: Trine Gjøsund/Eileen Jahren Eriksen, Østfoldmuseene).