Det var mange besøkende på palmesøndag. Her er det Norah på ni år, som løser en av oppgavene med Siri Heide Larsen. Toto: Marcus Hannestad

Stort besøk på Rød Herregård palmesøndag

Palmesøndag var det nærmere fem hundre store og små som fant veien til Rød Herregård. Inne i huset var det påskeomvisning for hele familien, og i ballsalen fikk publikum høre eventyret om påskeharen. Det var annonsert med omvisninger hver time, men med dette overveldende fremmøtet ble det langt flere, og slikt er jo hyggelig for arrangøren!

Utenfor på plassen stod Vognalliansen med flotte veteranbiler. Dette skapte ekstra god stemning og bidro til at små og store hadde mye å se på denne dagen.

I hagen var det egg å lete etter og en rebus å løse. Barn og voksne samlet seg om oppgavene og rundt dem var det større og mindre grupper hele dagen, både barn, foreldre og besteforeldre. En hyggelig familiedag i strålende sol i det vakre hageanlegget.

To av de som deltok på rebusen i hagen var Norah Larsen Hannestad på 9 år, og Siri Heide Larsen. Norah syntes det var lett å løse oppgavene, men å sette sammen løsningsordet var vrient! Men Norah er ikke den som gir seg så lett, og oppgaven løste de i fellesskap.

I tillegg til det som foregikk i hagen og inne i huset, var det også åpen kafe med mange besøkende. Vi ønsker alle en riktig god påske!